گوگل، با پردهبرداری از حقایق جنجالی ردیابی حالت ناشناس Incognito، عملکرد این حالت را ابهامزدایی کرد.کاربران باور داشتند که در حالت Incognito، هیچگونه ردیابی اتفاق نمیافتد، اما گوگل حالا با توضیحات جدید و دقیقتر، این تصور را به چالش کشیده و حقیقت را روشن میکند.
در سال 2020، یک شکایت علیه گوگل تنظیم شد که مدعی شد مرورگر کروم در حالت ناشناس، بهطور کامل از ردیابی کاربران جلوگیری نمیکند. این اتهامات باعث شدند که این شرکت با تغییر متن مربوط به سلب مسئولیت در حالت ناشناس یا همان Incognito، در این باره شفافسازی کند.
پرونده شکایت نیز این شرکت را به اتهام ردیابی غیرقانونی فعالیتهای کاربران در حالت ناشناس متهم کرد. با این حال، گوگل هنوز اطلاعات دقیقی درباره این موضوع به کاربران ارائه نداده بود، که باعث تصور اشتباه در مورد عدم ردیابی در Incognito شده بود. حالا با بهروزرسانی متن، گوگل این ابهامات را برطرف کرده و توضیحات دقیقتری ارائه داده است.
تغییرات در توضیحات ردیابی حالت ناشناس incognito چیست؟
طبق تحقیقات شرکت فناوری اطلاعات باتیس، در توضیحات جدید، به وضوح آمده است که هرگز کاربران نمیتوانند فعالیتهای یک کاربر را در حالت ناشناس ردیابی کنند. اما وبسایتها و سرویسهای گوگل این امکان را دارند. همچنین، ذکر شده است که دانلودها، بوکمارکها و آیتمهای Reading List در این حالت ذخیره میشوند.
این تغییرات به توضیحات صفحه حالت ناشناس (Incognito) افزوده شده و اینبار بیان شده که وبسایتها و سرویسهای گوگل نیز میتوانند کاربر را ردیابی کنند، که در متن قبلی این اطلاعات بیان نشده بود. گوگل با بهروزرسانی صفحه Incognito، به صورت صریح اعلام کرده است که فعالیت کاربر در این حالت قابل ردیابی است. این تغییرات پس از حلوفصل پرونده شکایت گروهی در مورد عدم شفافیت گوگل صورت گرفته و حالا کاربران با توضیحات جدید گوگل، از جزئیات بیشتری درباره حالت Incognito آگاه میشوند.