هک اسنپ فود چه خطراتی دارد؟
هک اسنپفود و حمله به اطلاعات کاربران آن ممکن است تهدیدی جدی باشد. اطلاعات ۲۰ میلیون کاربر اسنپفود، از جمله نام کاربری، رمزعبور، آدرس ایمیل، نام و نام خانوادگی، شماره تلفن همراه و تاریخ تولد افراد را در برمیگیرد.
گروه IRLeaks که مدعی حمله به امنیت اسنپفود است، اعلام کرده است که به اطلاعات بیش از ۵۱ میلیون آدرس کاربر شامل اطلاعاتی مانند موقعیت جغرافیایی (GPS)، آدرس کامل و شماره تلفن دسترسی یافتهاند. اطلاعات بیش از ۱۸۰ میلیون دستگاه تلفن همراه، از جمله نوع و مدل دستگاه، پلتفرم و… نیز در اختیار این گروه قرار دارد.
هک شدن اسنپفود ممکن است منجر به افشای اطلاعات بیش از ۳۶۰ میلیون سفارش شود که حاوی جزئیاتی از جمله آدرس دریافت، تلفن دریافتی، شهر، مدت زمان دریافت، نام و نام خانوادگی، مشخصات فروشگاه یا رستوران، قیمت محصول و… است. این حملات ممکن است به افشای دادههای ۳۵ هزار پیکموتوری که همکاری با اسنپفود دارند نیز منجر شود.
تصاحب اطلاعات بیش از ۶۰۰ هزار تراکنش پرداختی از جمله نام کامل دارنده کارت، نام مشتری، شماره تماس، شماره کارت، نام بانک و… توسط گروه IRLeaks، این وضعیت را به یک مرحله نگرانکنندهتر ارتقا میدهد.
پاسخ اسنپفود به تخلف امنیتی: با همکاری پلیس فتا در حال شناسایی و رفع راه نفوذ این گروه هکری میباشد.
پاسخ اسنپفود به هک شدن اطلاعات کاربران
اسنپفود در اعلامیه خود به دو جنبه اصلی اشاره دارد. اول آنکه گروه هکری پیش از هر گونه مذاکره با اسنپفود، اطلاعات کابران را فروخته است. دوم آنکه این شرکت تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا از انتشار دادههای کاربران جلوگیری کرده و این امر را از طریق مذاکرات با گروه هکری مرتبط انجام دهد.
نگرانی اصلی کاربران در خصوص هک شدن اسنپفود، افشای اطلاعات بانکی و امکان سوءاستفاده و سرقت از حسابهای بانکی آنان است.
اسنپفود اصرار دارد که تاریخ اطلاعات افشا شده به سفارشهای ایجاد شده قبل از ۱۰ دسامبر ۲۰۲۳ یا ۱۹ آذر ماه امسال باز میگردد.